Yamaha 3D Models

Nuduhake asil siji

Model Yamaha 3D ing Flatpyramid.

Yamaha Corporation minangka perusahaan multinasional Jepang, pabrik instrumen musik paling gedhe, uga melu produksi sistem akustik, peralatan swara, lan peralatan olahraga. Kantor pusat perusahaan dununge ing Hamamatsu (Prefektur Shizuoka). Diadegake tanggal 12 Oktober 1887.

Perusahaan kasebut didegake ing taun 1887 dening pengusaha Thorakusu Yamaha, putra saka samurai saka Nagasaki. Ing taun 1887, ndandani instrumen medis ing Hamamatsu (Prefektur Shizuoka) dijaluk sekolah lokal kanggo ndandani organ reed buatan Amerika (harmonium). Sawise rampung perbaikan, perusahaan dadi kasengsem ngrancang alat musik lan ing taun 1889 didegake Perusahaan Manufaktur Organ Yamaha, perusahaan Jepang pertama kanggo produksi alat musik Barat, lan wolung taun sabanjure, ing taun 1897, dheweke nggawe perusahaan Nippon Gakki. "), Simbol kasebut minangka garpu tuning, lan merek dagang yaiku tokoh phoenix Tionghoa kanthi garpu tuning ing cucuke.

Logo perusahaan modern minangka jeneng Latin pangadeg perusahaan kanthi kombinasi fork tuning. Telung garpu nyetel minangka sambungan sing kuat ing antarane teknologi, produksi, lan penjualan - telung unsur dhasar saka Yamaha Corporation. Saiki dheweke duwe bedane logo ing susunan garpu tuning sing nyebrang bunderan Yamaha Motor lan ditutup ing bunderan Yamaha.