Yamaha 3D Models

Nuduhake asil siji

Model Yamaha 3D ing Flatpyramid.

Yamaha Corporation yaiku perusahaan multinasional Jepang, produsen alat musik paling gedhé, uga melu produksi sistem akustik, peralatan swara, lan piranti olahraga. Kantor pusat perusahaan dumunung ing Hamamatsu (Prefektur Shizuoka). Didegake Oktober 12, 1887.

Perusahaan iki didegaké ing 1887 dening entrepreneur Thorakusu Yamaha, putra samurai saka Nagasaki. Ing 1887, ndandani instrumen medis ing Hamamatsu (Prefektur Shizuoka) dijaluk dening sekolah lokal kanggo ndandani organ reed buatan Amerika (harmonium). Sawise rampung mbenakake, perusahaan dadi kasengsem ngrancang instrumen musik lan ing 1889 ngadiri Yamaha Organ Manufacturing Company, perusahaan Jepang pertama kanggo produksi instrumen musik Barat, lan wolung taun sabanjure, ing 1897, dheweke mbangun perusahaan Nippon Gakki. "), Simbol kasebut minangka garpu tuning, lan merek dagang minangka tokoh phoenix Tionghoa kanthi garpu tuning ing pucuké.

Logo perusahaan modern iku jeneng Latin saka pangadeg perusahaan ing kombinasi karo garpu tuning. Telung penggalian tuning nggambarake hubungan kuat antara teknologi, produksi, lan penjualan - telung unsur dhasar saka Yamaha Corporation. Saiki padha duwe logo sing beda-beda ing susunan tuning tensile sing nyabrang bunder Yamaha Motor lan dipasang ing bunder Yamaha.